Innerlijk Kind Yoga

Voor wie?
innerlijk kind yoga logo groot
Als je als volwassene:
– vaak in je hoofd zit
– je hart afsluit
– stress voelt in je lijf
– zelfzorg en zelfliefde moeilijk voor je zijn
– je perfectionisme hebt of
– als je gewoon graag plezier maakt.

Als kind heb je een strategie ontwikkeld om met moeilijkere omstandigheden om te gaan. Je hebt je een methode eigen gemaakt die maakt dat je meer weg ging van dat vrije kind dat volledig vanuit zijn/haar hart leeft. Je bent gaan gehoorzamen (= aangepast kind) of je hebt gerebelleerd (= rebellerend kind). Als volwassene kan je door het in contact komen met je innerlijk kind, zicht krijgen op je aangepaste/rebellerend kind deel maar ook contact maken met je vrije kind. Als je luistert naar (de behoeften van) je vrije kind, is er minder behoefte voor het aangepaste/rebellerend kind om naar de voorgrond te dringen, wat je een gevoel van in balans zijn, gaat geven.

Innerlijk kind yoga is een directe en eenvoudige manier om je dat gevoel van meer innerlijke rust en vreugde te bezorgen.

Net als bij kinderyoga, gaan we bij innerlijk kind yoga op avontuur. De yoga-houdingen zijn speels en vormen een kleiner onderdeel in het geheel dan bij de klassieke yoga voor volwassenen. Je hoeft heus niet sportief of lenig te zijn om dit mee te doen. Het hoeft niet perfect te zijn. De nadruk wordt altijd gelegd op mild zijn voor jezelf.

pexels-photo.jpgGroepsessies: een reeks van 7 lessen (1u-1,5u): data en locatie TBC 2018
Je kan inschrijven voor 7 lessen (prijs: 80 eur) of al proeven van de eerste 3 lessen (prijs: 35 eur).

Individuele innerlijk kind yoga/coaching: Voelt het beter voor jou om individueel te werken aan het creëren van een balans in hoofd, hart en lijf, dan ben je van harte welkom om dit o.a. via innerlijk kind yoga op te nemen. Al naargelang je voorkeur en coachingsvraag, gebruiken we aanvullende methodes zoals voice dialogue, focussing, human social functioning techniek, tekening analyse, systemisch coachen, talentgedreven coachen en/of elementen van de cognitieve gedragspsychologie.