Ikzelf

IMG_8897

Mijn naam is Inge Marivoet, 40 jr, echtgenote en mama van 2 kinderen. Ik leefde het “perfecte plaatje”: getrouwd, 2 kinderen, uitdagende job, … Toch vertoonde dit plaatje barsten. Ik kon geen perfecte moeder zijn, tegelijkertijd een ambitieuze job doen die me evenwel geen voldoening gaf, laat staan een goede echtgenote zijn, … Toen liet mijn lichaam me in de steek: eerst een hernia, nadien een burn-out. Hoe kon ik zo ver van mijn eigen ik afgedwaald zijn? Hoog tijd om het roer om te gooien, al ging dit met de nodige horten en stoten en vroeg dit tijd.

Hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid kreeg een plaats in ons gezin, ik hoefde niet meer zo nodig een perfecte moeder te zijn, ik ging mijn kinderen echt zien, ik ging me meer ontspannen in mijn lijf en begon een job die ik met passie uitoefen (mijn “ikigai”, mijn levensdoel).

Naast mijn basis-opleiding als leerkracht en handelsingenieur, heb ik een 2-jarige psycho-sociaal coach opleiding gevolgd. Ik heb me verder o.a. gespecialiseerd in kindercoaching, kinderyoga, relaxatietherapie, hoogsensitiviteit en hartcoherentie training.

Graag help ik jou en/of je kind met hart en ziel op jouw unieke weg naar een gelukkig leven.